Frakt og levering


Enkel, rask og trygg levering betyr mye for oss. Vi benytter oss derfor kun av Posten og Bring* til å sende varene du bestiller. Som privatkunde har du to valg avhengig av størrelse på varene du kjøper. Som skole, offentlig eller bedrift benyttes alltid Bedriftspakke.

I tilfeller hvor varene dine sendes direkte fra leverandør til deg som kunde kan andre tjenestetilbydere bli benyttet.


Leveringstid er normalt på 1-3 arbeidsdager (sør for Trondheim) og 2-5 dager Midt- og Nord Norge. Mottar vi bestillingen din før kl.15:00 sendes den samme dag (mandag-fredag).


I noen tilfeller kan bestillingen din inneholde varer fra forskjellige lagerdestinasjoner. 1-2 dager ekstra leveringstid kan da være tilfelle, men dette er særtilfeller.


Pakke i Postkassen med sporing (69kr inkl.mva)

Privatkunde

Levering 1-3 dager. Rimeligst, raskest. Pakke i Postkassen er Postens nyeste fraktmetode. Denne sendingsstypen har chip (RFID) med sporing til pakken er levert i postkassen din. Du mottar varsel på SMS og epost underveis. Pakken leveres i postkasse på eget ansvar. Merking av postkasse med samme navn som ordre er viktig og ditt ansvar som kunde. Hvis pakken er for stor for postkassen, vil den bli levert på nærmeste Postkontor eller Post-i-butikk.


Bring Servicepakke - Hentes på postkontor/post-i-butikk (129kr inkl.mva)

Privatkunde

Levering 1-4 dager - Bring Servicepakke er en sikker sendingsmetode og har sporing helt til den hentes av deg som kunde på Postkontor eller Post-i-butikk. Varsler om henting sendes på epost og SMS. Pakker som blir liggende lengre enn 14 dager på Postkontor kan bli returnert til Skolehuset.


Bring Bedriftspakke (Leveres med bud til mottaker på dagtid)

Skolekunde, offentlig eller bedrift

Levering 1-2 dager - Bring Bedriftspakke er hurtig og enklest for skole og bedrift. Varsler om levering på vei sendes på epost og SMS. Pris: Fra 196,- eks.mva.


Hvor er sendingen min?

Du blir varslet via e-post og SMS når bestillingen din er sendt. I eposten får du link til sporing av pakken din. Hvis du ikke har mottatt e-post ber vi deg sjekke om mail fra Skolehuset.no har havnet i spam-filteret. Hvis du fremdeles ikke finner epost fra oss er du velkommen til å ta kontakt på post@skolehuset.no, så sjekker vi status på ordren din.


Hvordan kan denne siden bli bedre? Gi oss tilbakemelding